Els zomes forment part d’una familia de formes géomètriques composades de losanges agençats en doble espiral, la trama dels quals entra en ressonància amb el món viu. Els encontrem dins diferents regnes : del mineral (pirita, granat), fins al animal (cèl.lules d’abella), passant per les plantes (pinya, ananàs, girasol...).
Des de l’infinitament petit, ADN, fins a l’infinitament gran, galàxies, l’energia de l’espiral estructra la dinàmica del vivent.

Esta dinàmica es retroba dins les formes zomes i genera fenomens de ressonància capaços de modificar la qualitat vibratòria del medi envoltant.
Aquests camps de formes faciliten la conexió amb el que som realment i accelerent els processos evolutius.

Reforcent la nostra conexió terra-cel i animent la nostra verticalitat amb l’integració de l’arquetipus de l’espiral.

D’ençà catorze anys, estudiem i experimentem els zomes en multiples dominis. Hem encontrat varis investigadors capaços d’entendre i de confirmar la realitat d’aquests fenomens. La major part dels testimoniatges posen en relleu el sentiment d’unitat que vivim en presencia d’aquestes formes, com si, microcosmos i macrocosmos fossin una sola cosa, a dins nostre i al voltant.
Molts observadors i utilitzadors són commoguts per la bellesa d’aquests volums, per un sentiment de protecció i l’impressió que són portes cap a altres nivells de realitat.

Aquests anys d’experiència han permés l’enllestiment de nombrosos models, cada zome corresponent a utilitzacions específiques.

Alguns són fets de vidre, i medeixen entre 20 i 80 cm de diàmetre. Poden tenir diferentes funcions com les de dinamitzar i sacralitzar el vostre espai de vida (Feng Shui).

Subtil aliança del cristall de roca i de la geometria sagrada, altres zomes són de quars (transparent, rosa, fumat, ametista) i pesen només unes desenes de grams,.

Hem també realitzat zomes nòmades amb tubs i tela (fins a 30 m² al terra), així com models de fusta (de 10 a 100 m²) utilitzats molt sovint en complement de l’habitació principal.
Són espais privilegiats que podeu col.locar a casa vostra, a fi de disposar d’un lloc de alta qualitat vibratòria, de benestar, de regeneració, de meditació...

La seva luminositat fa de elles meravellosos tallers de creació i les seves qualitats acÚstiques són particularment ben adaptades al treball de grup, igualment a la pràctica del cant i a l’utilització dels instruments harmònics.

Podeu adquirir aquests models o construir-los vos mateix. Els cursets proposats permetent a cada participant d’integrar la geometria d’aquestes formes i d’aprendre a crear-los amb diferents materials (fusta, vidre, metall, cartró...).

Enllà dels aspectes tècnics i artístics, aquests cursets ofereixen la possibilitat de viure un procés de transformació interior, de descubrir l’interacció del so i de la forma i d’experimentar la dinàmica dels zomes.

Pels cursets i activitats, consultar el calendari en les pagines franceses.